Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) condemna l'assassinat del dirigent de l'oposició tunisiana Shukri Belaid , Secretari General del Partit dels Patriotes Demòcrates i lider de l'opositor Front d'Esquerres.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) expressa la seva plena solidaritat amb la família de la víctima i amb tots els demòcrates tunecinas.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) expressa la seva indignació i condemna aquest acte criminal que confirma les amenaces que encara pesen a Tunísia per part de les forces hostils a la democràcia i a l'estat de dret.

Valora positivament la resposta del poble tunecino amb la convocatòria d'una Vaga General, les manifestacions més nombroses dels últims anys i el rebuig a un govern de tecnòcrates que no servirà per calmar els desitjos de llibertat i benestar del poble tunecino. El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) rebutja el govern de tecnòcrates i dóna suport a la convocatòria d'eleccions justes que reclama el poble.

Traducción al español :

El PCC condena el asesinato del dirigente de la oposición tunecina Shukri Belaid.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) condena el asesinato del dirigente de la oposición tunecina Shukri Belaid , Secretario General del Partido de los Patriotas Demócratas y lider del opositor Frente de Izquierdas .

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) expresa plena solidaridad con la familia de la víctima y todos los demócratas tunecinas.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) expresa su indignación y condena este acto. Este acto criminal confirma las amenazas que todavía pesan en Túnez por parte de las fuerzas hostiles a la democracia y al estado de derecho.

Valora positivamente la respuesta del pueblo tunecino con la convocatoria de una Huelga General, las manifestaciones más numerosas de los últimos años y el rechazo a un gobierno de tecnócratas que no servirá para calmar los deseos de bienestar del pueblo tunecino.El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) rechaza el gobierno de tecnócratas y apoya la convocatoria deelecciones justas que reclama el pueblo.