Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Manifestacions diumenge 10 de Març
CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ !!NI PRIVATITZACIONS, NI RETALLADES!
Barcelona: 12 h, Plaça Catalunya / Pg. de Gràcia
Girona: 12 h, plaça de la Independència
Lleida: 12 h, Avinguda de Madrid-Pont de la Universitat
Tortosa: 12 h, a l'edifici dels sindicats

* Descarregueu el cartell de les mobilitzacions.


La Plataforma PROU RETALLADES se suma activament a la convocatòria de mobilitzacions europees en el marc de la celebració del Consell d'Europa els dies 14-15 de març. Amb aquestes mobilitzacions, convocades a Europa per la CES (Confederació Europea de Sindicats) i a l'Estat per la Cumbre Social, fem una crida a la ciutadania a omplir els carrers amb grans manifestacions el diumenge 10 de Març sota el lema: Contra l'atur i la Corrupció, ni privatitzacions ni retallades.Continua l'empitjorament de la situació de crisi, un augment imparable de persones en atur, d'empobriment de la població, la continuïtat en les polítiques neoliberals i de retallades en serveis públics que fan els governs català i central, la manca de polítiques de reactivació econòmica... I a tot això s'hi sumen nous escàndols de corrupció als ja existents i la manca de transparència en molts dels processos. Davant aquest panorama dantesc...

Hem de dir PROU!! Hi ha alternatives!!


Des de la Plataforma PROU RETALLADES sumem-nos activament a la convocatòria de mobilitzacions europees en el marc de la celebració del Consell d'Europa els dies 14-15 de març. Amb aquestes mobilitzacions, convocades a Europa per la CES (Confederació Europea de Sindicats) i a l'Estat per la Cumbre Social, fem una crida a la ciutadania a omplir els carrers amb grans manifestacions el diumenge 10 de Març sota el lema:
CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ !!

NI PRIVATITZACIONS NI RETALLADES !!Manifestacions diumenge 10 de Març
CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ !!
NI PRIVATITZACIONS, NI RETALLADES !!
 • Barcelona:  12 h, Plaça Catalunya / Pg. de Gràcia
 • Girona:        12 h, plaça de la Independència
 • Lleida:         12 h, Avinguda de Madrid-Pont de la Universitat
 • Tortosa:      12 h, a l'edifici dels sindicats
* Descarregueu el cartell de les mobilitzacions.Com recull el Memoràndum de demandes al Govern de la Generalitat presentat fa  setmanes, les organitzacions i moviments socials exigim a la Generalitat que actuï a favor d’una Catalunya social en base a:

 • La igualtat, la solidaritat i l’equitat social com a signes d’identitat col·lectiva.
 • La fi de la política indiscriminada de retallades. Exigim la priorització del finançament dels serveis públics!
 • Una aposta clara per l’educació pública i un Sistema Nacional de Salut públics i de qualitat, que garanteixin la no discriminació de col·lectius i.
 • La garantia de prestacions socials, renda mínima i renda garantida de ciutadania, i una xarxa de serveis socials amb mitjans adequats per atendre les persones amb més dificultats.
 • Garantir el drets laborals i impulsar polítiques d’ocupació.
 • L'estímul i el suport a la creació cultural i el dret a l'accés a la cultura.
 • Per una fiscalitat justa, redistributiva i mediambientalment sostenible.
 • Polítiques industrials, d’innovació, de recerca i desenvolupament sostenible, per un canvi en el model productiu.
 • Compromís pel manteniment d'una política pública de cooperació.
 • L'aprofundiment en la democràcia per fer viable aquesta Catalunya social. Reclamar un procés decidit a favor de la regeneració democràtica i la transparència.


Per tot això, perquè ens sobren les raons, el 10M tots i totes a omplir els carrers!!

Tots i totes som imprescindibles!! Us hi esperem!!


PROU RETALLADES!