Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Yailenis Mulet, especialista del Centre d'Estudis de l'Economia Cubana (l'Havana), impartirà dues conferències sobre el procés de transformacions econòmiques que es desenvolupen a Cuba: en Barcelona el dimarts dia 12 de març a les 19.00 h, al Centre Cívic Matas i Ramis al carrer Mateu i Codina n º 20 (plaça Eivissa) de Barcelona i a Badalona el dia 11 de Març

L'acte de Barcelona està organitzat pel Casal d'Amistat Català-Cuba de Barcelona, el Moviment de brigadistes i la Brigada Internacional de Treball "José Martí" amb el suport de DEFENSEM CUBA. La gira completa està a càrrec de la Coordinadora Estatal de Solidaritat amb Cuba (CESC) de la qual forma part DEFENSEM CUBA.


 


Conferencia " El proceso de cambio económico en Cuba "
Yailenis Mulet, especialista del Centro de Estudios de la Economía Cubana (La Habana), impartirá dos conferencias acerca del proceso de transformaciones económicas que se desarrollan en Cuba: en B arcelona el martes día 12 de marzo a las 19.00 h , en el Centro Cívico Matas i Ramis al carrer Mateu i Codina nº 20 ( plaça Eivissa) de Barcelona y en Badalona el día 11 de Marzo

El Acto de Barcelona está organizado por el Casal d'Amistat Català-Cubà de Barcelona , el Moviment de Brigadistes y la Brigada Internacional de Trabajo "José Martí" con el apoyo de DEFENSEM CUBA . La gira completa está a cargo de la Coordinadora Estatal de Solidaridad con Cuba (CESC) de la que forma parte DEFENSEM CUBA.