Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La política de retallades també ha arribat als parcs naturals de Catalunya. El moviment ecologista comença a activar les alertes davant el perill d’unes polítiques que semblen fer els primers passos cap a la privatització del sistema d’espais protegits.La política de retallades també ha arribat als parcs naturals de Catalunya i, en especial, als consorcis que els gestionen i els serveis d’educació i sensibilització ambiental. El sistema d’espais protegits que hem tingut fins ara es troba en perill per unes polítiques que semblen fer els primeres passos cap a la privatització. El moviment ecologista ha començat a activar les alertes davant un fenomen prou greu. Llegir tot l'article de l'Ernest Cañada a www.albasud.org