Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Sis formacions polítiques (Esquerra Plural, ERC, Amaiur, BNG, Compromis i Geroa Bai) van demanar aquest dijous des del Congrés dels Diputats una reunió amb el president de Telefónica, César Alierta, per tractar la readmissió de Marcos Armenteros treballador de Telefónica acomiadat mentre estava de baixa laboral.

Joan Josep Nuet diputat d'Esquerra Plural , amb els signants de la carta, van explicar en roda de premsa que el cas de Marcos Armenteros és "un exemple" del que no ha d'ocórrer en les empreses, i per això volen dialogar amb els directius per aconseguir la seva readmissió i evitar casos similars en el futur.

Marcos i els seus companys van demanar ajuda als grups parlamentaris i alguns d'ells "hem decidit actuar".

Els diputats dels grups esmentats han enviat una carta a Cèsar Alierta, president executiu de Telefónica, i a Luis Miguel Gilpérez, president, en la qual els demanen “abordar la situació generada" per aquest acomiadament. Sol•liciten que, com més aviat puguin concretar una reunió millor , i que podria celebrar-se en seu parlamentària si els directius ho estimen oportú.

Marcos Armenteros és també protagonista d'un vídeo en el qual posa de manifest tot el calvari viscut durant els últims dos anys, en els quals després de tres judicis en els quals el seu acomiadament ha estat declarat dues vegades nul i una altra vegada improcedent encara no ha estat readmès en Telefónica. La seva dona també va ser acomiadada per la mateixa raó.