Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


En Hassana Aalia és un dels joves sahrauís condemnats a cadena perpètua pel tribunal militar de Rabat per la seva participació al campament de Gdeim Izik.
Dijous 18 d'abril a les 19h a la Casa de la Solidaritat (carrer Vistalegre, nº15)

El 10 d'octubre del 2010 es va organitzar a les afores de la ciutat de l'Al-Aaiun, a la part ocupada del Sàhara Occidental, el campament de Gdeim Izik, una manifestació pacífica que protestava contra la constant violació dels drets humans que pateixen els sahrauís per part de les forces marroquines al territori ocupat i reclamava la llibertat del Sàhara Occidental. El 8 de novembre va ser desmantellat violentament per policies i militars marroquins, on van detenir centenars de sahrauís que van ser torturats durant els mesos següents. Entre aquests detinguts es trobava Hassana Aalia, jutjat dos cops i deixat en llibertat per falta de proves contra ell.

Altres 24 sahrauís però van ser traslladats a una presó del Rabat. El passat més de febrer el tribunal militar de Rabat va condemnar a 25 sahrauís, entre ells en Hassana Aalia, que tot i haver estat deixat en llibertat per falta de proves, va ser condemnat a cadena perpètua. Els altres 24 també van rebre sentències des dels 20 anys de presó fins a la cadena perpètua. En Hassana Aalia, aprofitant el període on el van deixar lliure, va viatjar fins a Euskadi i en aquests moment està declarat en rebel·lia.

Aquesta xerrada és l'última oportunitat d'escoltar el testimoni d'en Hassana Aalia a Barcelona. Aprofita-la!!!

US ESPEREM A TOTS I TOTES!


Us deixem el link de l'esdeveniment del facebook per si voleu fer-ne difusió. Gràcies!!