Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya rebutja l’acomiadament de 12 treballadors que DOMINION INSTALACIONES Y MONTAJES va fer efectius aquest dimarts, adduint el baix rendiment dels afectats, i insta l’empresa a readmetre’ls i a obrir un procés de diàleg i negociació amb el Comitè d’Empresa.

El Comitè d’Empresa de DOMINION denuncia que aquests acomiadaments no estan justificats i que el que pretén la direcció de DOMINION és substituir aquests treballadors per personal d’empreses subcontractades i autònoms, amb la consegüent precarització de les condicions laborals i salarials dels treballadors. A més a més, denuncien la forma en què s’ha comunicat aquesta decisió al Comitè, el mateix dimarts, sense obrir un procés de negociació previ per intentar trobar una solució consensuada.

CCOO recorda que en els darrers 9 mesos l’empresa ha acomiadat 17 treballadors, situació que dificulta i precaritza les condicions de treball de la plantilla. DOMINION és una empresa contractista de Telefónica, que s’encarrega del manteniment i instal·lacions de la xarxa telefònica i de telecomunicacions a la província de Girona.

Font: web de ccoo.cat