Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


1JUNY_QUE ES FOTI LA TROIKA_Manifestació Internacional (19h Pl.Universitat)


La Troika i els governs neoliberals estan utilitzant l'arma del deute per desposseir els pobles dels bens comuns (terra, aigua, llavors) els serveis públics i socials i enriquir les elits mundials.

Les polítiques de rescat de la banca i d'austeritat no serveixen per millorar l'economia i encara menys per garantir una vida digna als pobles del món. Tot el contrari estan encaminades a incrementar el deute públic per poder privatitzar, retallar i manllevar els recursos globals.

L'espiral de deute, austeritat i nou increment de deute va devastar les economies del pobles del sud global als anys 80 i 90 i ara ja amenaça a tot el planeta.

No permetrem que el' 1% ens continuï espoliant. Les organitzacions i col·lectius sotasignats ens mobilitzarem el dia 1 de juny. No pagarem un deute injust i il·legítim! El Poble unit mai més serà oprimit!

Cast
¡No debemos, no pagamos! ¡Qué se joda la Troika!¡Juntas podemos!
La Troika y los gobiernos neoliberales están utilizando el arma de la deuda para privatizar los bienes comunes (tierra, agua y semillas), los servicios públicos y sociales y para enriquecer a las elites mundiales.
Las políticas de rescate de la banca y las de austeridad no sirven para mejorar la economía ni mucho menos para garantizar una vida digna a los pueblos del mundo. Todo lo contrario, están encaminadas a incrementar la deuda pública para poder privatizar, recortar y malgastar los recursos globales.
El fuerte incremento de la deuda y el refuerzo de las políticas de austeridad devastaron las economías de los Pueblos del Sur en los años 80 y 90 y ahora amenaza a todo el planeta.
No permitiremos que el 1% de la población mundial nos continúe expoliando.
Las organizaciones y colectivos firmantes nos movilizaremos el día 1 de junio.
¡No pagaremos una deuda injusta e ilegitima!
¡El pueblo unido jamás será oprimido!