Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) condemna l'atac fexiste contra el jove Clèment i adverteix que la crísi econòmica és l'entorn més favorable per l'aparició de fenòmens feixistes. Són els governs i les seves polítiques econòmiques, socials , culturals les que afavoreixen l'aparició de ideológies feixistes. Les polítiques d'austeritat i les retallades en l'ensenyament, o en la sanitat o en cultura, o en despesa social o benestar públic condueix irremissiblement a aquest fenomen


Nota del PCF: "La mort de Clemente, un jove de 18 anys, a mans d'extremistes de dreta és un drama tràgic i espantós. Els meus primers pensaments estan amb els pares i la família. En nom dels comunistes francesos, estenc meu condol.
L'odi i la violència feixista que estan en l'origen d'aquest crim han de ser combatuts sense descans i les faccions de dreta dissolts. Fem una crida per aplegar totes les forces democràtiques per condemnar aquest acte atroç. Aquesta tarda tots a la plaça de Sant Miquel, per expressar el nostre suport a la família de Clemente i la nostra resistència als abusos d'aquests grups neofeixistes .
Pierre Laurent, secretari nacional del PCF"