Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Primer jefe de Estado en saludar al Presidente impuesto por los militares. El rey Abdullah de Arabia Saudita, este miércoles envió un mensaje de felicitación al nuevo presidente interino de Egipto, designado por el ejército egipcio, el jefe del Tribunal Supremo Constitucional, Adly Mansur, diciéndole que su nombramiento se produce en un momento "crítico" en la historia del país, informó la oficial agencia de noticias saudí SPA. "En nombre del pueblo de Arabia Saudita le felicito por tomar el liderazgo de Egipto en este momento crítico de su historia", dijo Abdullah en el primer mensaje de felicitación de parte de un líder árabe a Adly Mansour.