Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




RECOLLIDA SIGNATURES ILP RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA EN LES "FESTA MAJOR DE GRÀCIA" 15-20 AGOST 2013

Benvolguts amics/es

Les festes de Gràcia s'inicien el proper dijous 15 d'agost i finalitzen el 20. El lloc de recollida de signatures estarà ubicat a la Plaça de la Revolució a la porta de la carpa "Espai de Solidaritat".

Es començarà a les 11 hores del matí. La distribució de la presència a la carpa al llarg del dia s'organitzarà entre les persones que hi participin.

En l'actualitat la campanya porta recollides prop de 38.000 firmes i necessitem superar àmpliament les 50.000 firmes necessàries per assegurar la xifra total de signatures vàlides. Aquestes festes juntament amb les de Sants són una bona ocasió per recollir firmes en aquest mes estival. Cridem als que estiguin durant aquests dies a Barcelona a participar i tirar una mà encara que només sigui un dia.

Per connectar amb la persona que coordina l'espai de recollida de signatures a Gràcia podeu adreçar-vos a Javier Bernad email 8@movistar.es tel 606193195

En proper missatge donarem les indicacions per a participar en la recollida de signatures en les festes de Sants que prenen el relleu a les festes de Gràcia.

Adjuntem el missatge rebut de Javier Bernad sobre l'organització de l'espai en les festes de Gràcia per recollir signatures de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania i fer difusió dels materials i la venda de llibres de la campanya.


Comissió Promotora ILP RGC

(versión castellano)

RECOGIDA FIRMAS ILP RENTA GARANTIZADA DE CIUDADANIA EN LAS “FESTA MAJOR DE GRACIA” 15-20 AGOSTO 2013

Queridos amigos/as

Las fiestas de Gracia se inician el próximo jueves 15 de agosto y finalizan el 20. El puesto de recogida de firmas estará ubicado en la Plaza de la Revolució en la puerta de la carpa “Espai de Solidaritat”.

Se empezará a las 11 horas de la mañana. La distribución de la presencia en la carpa a lo largo del día se organizará entre las personas que participen.

En la actualidad la campaña lleva recogidas cerca de 38.000 firmas y necesitamos superar ampliamente las 50.000 firmas necesarias para asegurar la cifra total de firmas válidas. Estas fiestas junto con las de Sants son una buena ocasión para recoger firmas en este mes estival. Llamamos a quienes estén durante estos días en Barcelona a participar y echar una mano aunque solo sea un día.

Para conectar con la persona que coordina el espacio de recogida de firmas en Gracia podéis dirigiros a Javier Bernad email 8@movistar.es tel 606193195

En próximo mensaje daremos las indicaciones para participar en la recogida de firmas en las fiestas de Sants que toman el relevo a las fiestas de Gracia.

Adjuntamos el mensaje recibido de Javier Bernad sobre la organización del espacio en las fiestas de Gracia para recoger firmas de la ILP por una Renta Garantizada de Ciudadanía y hacer difusión de los materiales y la venta de libros de la campaña.


Comisión Promotora ILP RGC