Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya dóna suport a la vaga general d’educació del 24 d’octubre en rebuig a la Llei Wert (LOMCE), la LEC i les retallades imposades en educació pels governs espanyol i català.


Per a una educació pública i una societat democràtica
El Partit dels i les Comunistes de Catalunya
dóna suport a la vaga general d’educació del 24 d’octubre
en rebuig a la Llei Wert (LOMCE), la LEC i les retallades imposades en educació pels governs espanyol i català.

El govern del PP amb la llei d’educació (LOMCE), el govern de CiU amb la llei d’educació catalana (LEC) i les retallades d’ambdós governs en matèria educativa i social, escudats en l’anomenada “crisi”, potencien l’educació com a instrument de mercat i no com a dret universal de les persones, en detriment de la qualitat de l’educació pública i dels valors democràtics.
El PCC considera que cal seguir generant debat en el sí de la comunitat educativa i social, cal seguir coordinant accions unitàries que sumin la força dels diferents sectors (professionals, estudiants, famílies, associacions veïnals i de barri...). Per això, el PCC celebra la convocatòria unitària sindical i el suport de la resta d’organitzacions socials (FAPAC, MUCE...), al que el PCC es suma. La unitat de la classe treballadora és motor de canvi per una educació pública de qualitat i per una societat sana, solidària i equilibrada.

MANIFESTACIONS:
Barcelona     12:30 - Pl. Universitat fins Pla de Palau 
Girona           12:00 - Pl. de la Constitució
Lleida            18:00 - Serveis Territorials fins la Delegació del Govern
Tarragona    12:00 - Concentració: davant el Departament d’Ensenyament      
   18:00 - Manifestació: Pl. Imperial Tarraco fins Pl. de la Font

Tortosa        18:30 - Pl. de la Família fins Pl. de l’Ajuntament