Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




La Plataforma pel Dret a la Salut convoca una trobada el 9 de novembre de tots els col·lectius i plataformes: Les que defensen els seus Centres d’Atenció Primària, les que lluiten contra les retallades als seus hospitals, les que estan en contra del decret d’exclusió que priva d’atenció a les persones immigrants, les que estan en contra de tots els repagaments. A totes elles les cridem a organitzar una trobada general que vagi més enllà dels col·lectius als que pertanyen.
Trobareu el text complet de la convocatòria aquí.

Aquesta Trobada estarà composada de diversos blocs:
Centres d'Atenció Primària
Hospitals
Copagaments (Repagaments)
Corrupció
L'exclusió sanitària (immigrants, sense papers...)
La RAT (Reordenació Assistencial Sanitària)

De cada un d'aquests blocs hi haurà un relator/a que farà un síntesis de les diverses comunicacions rebudes alhora que plantejarà possibles propostes. Finalment es proposarà calendari d'acció o accions.
Les comunicacions les podeu adreçar en obert a aquesta llista o a peldretalasalut@gmail.com
Els temes no estan tancats i se'n poden incorporar de nous. Els relators/es els escollirem entre totes i estem obertes a qualsevol suggerència que ens pugueu fer de caràcter organitzatiu.

El lloc de la reunió serà al centre cívic La Sedeta a Barcelona a les 10.30, carrer Sicília, 321 metro L4 estació de Joanic

Plataforma Pel Dret a la Salut