Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Amb Mary L'Hoeste: portaveu nacional per la regió Carib del Congreso de los Pueblos, integrant de la Confluencia de Mujeres para la Acción Pública en Colombia, membre del Comité Distrital de Derechos Humanos de Cartagena i participant del Movice (Movimiento Nacional de Víctimas de Crímenes de Estado) i de la Coordinación Colombia-Europa-Estados Unidos.

Casa de la Solidaritat
Dimecres, 20 de novembre de 2013 a les 19:00 h
C / Vistalegre 15, Barcelona
(Metro L3 - L2 Paral·lel - L2 Sant Antoni)Durant el darrer any ha ressorgit la protesta social a Colòmbia a través de grans mobilitzacions populars. Al començament d'any van ser els miners, després el Paro Nacional Agrario que va mobilitzar durant més d'un mes a la majoria de la pagesia de diferents sectors agrícoles que demanaven canvis estructurals per a la pervivència de l'economia camperola i acabar amb l'històric abandonament i exclusió que viu el camp, víctima també del conflicte armat. Després van venir estudiants i el sector de la salut pública per defensar-se de la privatització que porta anys ensorrant allò públic. I fa un mes van sortir desenes de milers d'indígenes per a defensar els seus drets com a pobles originaris, la seva autonomia, la vida, la mare terra, cansats dels incompliments constants d'acords signats amb el govern. Tots els sectors socials estan exigint canvis profunds en l'estructura social, política i econòmica del país. Surten a les carreteres i places per exigir un canvi del model econòmic neoliberal que defensa el govern i les elits nacionals de la mà del capital transnacional que responen a la protesta amb repressió militar i policial. Les protestes també exigeixen la derogació dels Tractats de Lliure Comerç, defensen el territori dels grans megaprojectes; volen un país realment democràtic, incloent, amb justícia social: estan construint la Pau, amb majúscules.

Aquest dimecres us convidem a aquesta xerrada-debat per reflexionar entre tots i totes sobre el paper de les últimes mobilitzacions populars en la construcció de pau en el marc de la negociacions.
Convoca: Colòmbia en Pau


Conversatorio "Las movilizaciones populares están construyendo laPaz"

Casa de la Solidaritat
Miércoles, 20 de noviembre de 2013 a las 19:00h
C/Vistalegre 15, Barcelona

(Metro L3-L2 Paral·lel - L2 Sant Antoni)


Con Mary L'Hoeste: Vocera nacional por la región Caribe del Congreso de los Pueblos, integrante de la Confluencia de Mujeres para la Acción Pública en Colombia, miembro del Comité Distrital de Derechos Humanos de Cartagena y participante del Movice (Movimiento Nacional de Víctimas de Crímenes de Estado) y de la Coordinación Colombia-Europa-Estados Unidos.
En el último año ha resurgido la protesta social en Colombia a través de grandes movilizaciones populares. A comienzos de año fueron los mineros; después el Paro Nacional Agrario que movilizó durante más de un mes a la mayoría del campesinado de diferentes sectores agrícolas quienes demandaban cambios estructurales para la pervivencia de la economía campesina y acabar con el histórico abandono y exclusión que vive el campo, víctima también del conflicto armado. Después vinieron estudiantes y el sector de la salud pública para defenderse de la privatización que lleva años enterrando lo público. Y hace un mes salieron decenas de miles de indígenas para defender sus derechos como pueblos originarios, su autonomía, la vida, la madre tierra, cansados de los incumplimientos constantes de acuerdos firmados con el gobierno. Todos los sectores sociales están exigiendo cambios profundos en la estructura social, política y económica del país. Salen a las carreteras y plazas para exigir un cambio del modelo económico neoliberal que defiende el gobierno y las élites nacionales de la mano del capital transnacional que responden a la protesta con represión militar y policial. Las protestas también exigen la derogación de los Tratados de Libre Comercio, defienden el territorio de los grandes megaproyectos; quieren un país realmente democrático, incluyente, con justicia social: están construyendo la Paz, con mayúsculas.
Este miércoles les invitamos a este conversatorio para reflexionar entre todos y todas sobre el papel de las últimas movilizaciones populares en la construcción de paz en el marco de la negociaciones
Convoca: Colòmbia en Pau