Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Joan Josep Nuet, oferirà una roda de premsa acompanyat de l’eurodiputat i responsable d’Internacional d’Izquierda Unida, Willy Meyer.



Demà divendres, 29 de novembre, a les 11.15 hores, a la seu de la formació.
Roda de premsa del coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, i l’eurodiputat d’IU, Willy Meyer

Demà divendres 29 de novembre, a les 11.15 hores, el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, oferirà una roda de premsa a la seu de la formació acompanyat de l’eurodiputat i responsable d’Internacional d’Izquierda Unida, Willy Meyer. Ambdós parlaran sobre les aportacions de les seves respectives organitzacions al 4art Congrés del Partit de l’Esquerra Europea -que se celebrarà els pròxims dies 13, 14 i 15 de desembre a Madrid-, així com de les eleccions al Parlament europeu de 2014 i de l’actualitat política.

Lloc: Seu Nacional d’EUiA (Dr. Aiguader, 10-12. Barceloneta) Barcelona

Agenda de Meyer a Sabadell i La Llagosta

Posteriorment, Meyer visitarà Sabadell amb el regidor d’EUiA a la ciutat i diputat al Parlament de Catalunya, Joan Mena, per entrevistar-se amb representants de les empreses en lluita Panrico i Johnson Controls, la primera afectada per un ERO i la segona amenaçada de tancament. L’eurodiputat d’IU i el diputat d’ICV-EUiA oferiran un contacte informatiu a les 12.45 hores a la porta de Johnson Controls (Passeig Espronceda, 278. Sabadell).

Ja a la tarda, després d’haver dinat amb la direcció d’EUiA, Meyer participarà en un acte de solidaritat amb el Sàhara al Centre cultural de La Llagosta (Plaça de l’alcalde Sisó Pons, 1). Allà oferirà un contacte informatiu a les 18 hores. Posteriorment es passarà el documental d’Álvaro Longoria ‘Hijos de las nubes’ i en acabar, a les 19.30 hores, l’eurodiputat d’IU, Willy Meyer, explicarà les múltiples iniciatives que ha dut a terme pel reconeixement del dret d’autodeterminació del poble sahrauí i en defensa dels drets humans al Sàhara Occidental, ocupat pel regne de Marroc.

Font: GABINET DE PREMSA
Esquerra Unida i Alternativa
Tel. 93 317 00 34