Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La CONFAVC imputa el col•lapse a urgències a les retallades i demana una reunió amb Boi Ruiz


L’àrea de Salut d’EUiA denuncia que la política privatitzadora del Govern ha situat el sistema públic de salut en una situació “dramàtica”

La grip i altres malalties hivernals són aquí i en els darrers dies s’han vist escenes de col·lapse a diversos serveis d’urgències d’hospitals i centres d’atenció primària de Catalunya. Un efecte, ha considerat la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC) de les retallades impulsades pel Govern de CiU que encapçala Artur Mas i pel seu conseller de Salut, Boi Ruiz. Per això, el moviment veïnal ha reclamat una reunió amb aquest darrer. En la seva reivindicació la CONFAVC compta amb el suport de l’àrea de Salut d’EUiA. La seva coordinadora, Lola Castro, ha denunciat que “la política de retallades i privatitzadora del Govern fan més precària l'atenció sanitària a la ciutadania i han situat al sistema públic de salut en una situació dramàtica”. Continua llegint ...