Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


TOTS A LA CONCENTRACIÓ DE DEMÀ DIJOUS 23 DE GENER, A LES 12 HORES, A PL. SANT JAUME DE BARCELONA!

En defensa del dret de les persones i famílies sense feina i baixos ingressos als serveis bàsics d'aigua, gas i electricitat.

Per protestar pel Decret Llei 6/2013 del Govern de la Generalitat que modifica el codi de Consum i burla el contingut de la moció sobre energètica aprovat pel Parlament el 7 de novembre de 2013.

Perquè s'estengui la suspensió dels talls de subministraments d'aigua, gas i electricitat a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat a tot l’any.

Per la condonació dels deutes per impagaments de les factures d'aquests serveis bàsics a les persones i famílies sense feina i baixos ingressos.

Coordinadora d'Assemblees de treballadors / es en atur de Catalunya


(versión castellano)
¡TODOS A LA CONCENTRACIÓN DE MAÑANA JUEVES 23 DE ENERO, A LAS 12 HORAS, EN PZA. SANT JAUME DE BARCELONA!

En defensa del derecho de las personas y familias sin empleo y bajos ingresos a los servicios básicos de agua, gas y electricidad.

Para protestar por el Decreto Ley 6/2013 del Gobierno de la Generalitat que modifica el código de Consumo y burla el contenido de la moción sobre energética aprobado por el Parlament el 7 de noviembre de 2013.

Para que se extienda la suspensión de los cortes de suministros de agua , gas y electricidad a las personas y familias en situación de vulnerabilidad a todo el año.

Por la condonación de las deudas por impagos de las facturas de estos servicios básicos a las personas y familias sin empleo y bajos ingresos.

Coordinadora de Asambleas de trabajadores/as en paro de Catalunya