Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Article publicat al Blog FILODOXIA, d'Andreu Espasa.

En les eleccions presidencials mexicanes de 2012, el carismàtic candidat de l’esquerra, Andrés Manuel López Obrador, presentà un programa de política econòmica notablement més moderat que el de les eleccions anteriors. Sorprenentment, ara el candidat de l’esquerra unida mexicana prometia mantenir l’estabilitat pressupostària sense ni tan sols exigir una nova reforma fiscal de caràcter progressiu, justament en un dels països amb la pressió fiscal més baixa d’Amèrica Llatina. Entre les seves propostes, però, en ressaltava una de molt popular i de contingut innegablement radical: la creació de milions de llocs de treball temporal públic per a joves en atur.
Continua llegint ....