Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Será el dia 27 de gener de 2014,per compartir i debatre per tal d’enfortir-nos per a la lluita diària


Company, companya,
Són molts els retalls que estem patint els darrers temps i molt importants són els intents de retallar les idees crítiques que ens fan persones lliures. Paral·lelament creixen els espais de debat, sobretot multitud d’interessants plataformes virtuals, alhora que els àmbits organitzatius tradicionals dels partits d’esquerra han perdut atractiu.

Els i les comunistes de Sants-Montjuïc necessitem compartir i debatre per tal d’enfortir-nos per a la lluita diària i tenim ganes d’incorporar comunistes de totes les procedències i altra bona gent que com nosaltres tingui aquesta necessitat. Volem iniciar unes trobades periòdiques i hem triat un bar del barri, el Koitton Club, per tal de prendre una copa i donar-li forma a aquesta inquietud.

D’entrada fem la proposta del dia 27 de gener de 2014 al Koitton al carrer Rossend Arús, 9, a les 19:30 h, per a la primera trobada. Aquest dia entre tots i totes i d’acord amb els interessos de les persones que hi pugueu assistir podem definir aquest espai de debat.

Hem pensat que et podria venir de gust i per això hem volgut convidar-te. Fins aviat!