Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


L’informe presentat pel Secretari General Joan Josep Nuet s’ha centrat en la situació política actual i amb la perspectiva de les eleccions europees, el programa, les aliances, la llista i les persones. El Comitè Central ha debatut també el procés d’Unitat Comunista.

El resum ha recollit les mobilitzacions a Espanya i Catalunya donant suport a les marxes per la dignitat del 22 de març, les manifestacions i concentracions contra la Llei Gallardón, el 8 de març, la celebració de l’aniversari de la República, 1 de maig, suport a les mobilitzacions contra les pujades del transport públic; ha fet una menció a la situació a Veneçuela amb una resolució.

L’informe al Comitè Central del Partit dels i les Comunistes de Catalunya de 15 de febrer presentat pel Secretari General Joan Josep Nuet s'aprova pel 88 % dels membres assistents.

El CC del PCC va decidir també proposar a Gerardo Pisarello com a candidat a les eleccions europees per fer una llista cooperativa i oberta que avanci en la nostra aposta pel Nou Espai. La proposta ha obtingut un 80% dels vots favorables.

El Comité Central s'ha reunit al nou local al Barri de Sant Andreu de Barcelona.

Pròximament publicarem l'informe amb les aportacions recullides.