Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Resolució del Partit dels i les Comunistes de Catalunya


El PCC condemna la campanya de violència a Veneçuela, i expressa la seva solidaritat amb la Revolució Bolivariana.

El PCC expressa la seva condemna pels actes de violència i vandalisme perpetrats per grups de caràcter neo-feixista en la República Bolivariana de Veneçuela, que han causat la mort de 3 persones, desenes de detinguts i la destrucció de la propietat pública.

El PCC denuncia els objectius antidemocràtics i colpistes d'una nova campanya de desestabilització que s'està realitzant des del passat mes d'octubre en contra de la revolució bolivariana a Veneçuela per forces reaccionàries i dretanes, amb el suport d'EUA Informacions indiquen que mercenaris estrangers han estat instruïts fora de Veneçuela per cometre actes de provocació i terrorisme.

L'actual ona de violència subversiva té lloc en un moment en què les actuals autoritats que han legitimat recentment la seva representativitat electoral pel poble veneçolà, estan promovent la millora de les condicions de vida de la població veneçolana i estan intensificant les mesures contra l'especulació i la guerra econòmica. El propòsit d'aquests actes de vandalisme i subversió busca desestabilitzar el país i abocar als veneçolans en una confrontació fraticida.

El PCC expressa la seva solidaritat amb el poble veneçolà, amb el president Nicolás Madur i amb el govern constitucional de la República Bolivariana de Veneçuela, així com amb les forces de la revolució bolivariana.Cronologia dels intentes de cop d'estat a Veneçuela :http://www.tiki-toki.com/timeline/entry/239138/Cronologa-de-la-violencia-fascista-en-Venezuela/#vars!date=1999-04-13_23:49:45!


En castelláEl PCC condena la campaña de violencia en Venezuela, y expresa su solidaridad con la Revolución Bolivariana.

El PCC expresa su condena por los actos de violencia y vandalismo perpetrados por grupos de carácter neo-fascista en la República Bolivariana de Venezuela, que han causado la muerte de 3 personas, decenas de detenidos y la destrucción de la propiedad pública.

El PCC denuncia los objetivos antidemocráticos y golpistas de una nueva campaña de desestabilización que se está realizando desde el pasado mes de octubre en contra de la revolución bolivariana en Venezuela por fuerzas reaccionarias y derechistas, con el apoyo de EE.UU. Informaciones indican que mercenarios extranjeros han sido instruidos fuera de Venezuela para cometer actos de provocación y terrorismo.

La actual ola de violencia subversiva tiene lugar en un momento en que las actuales autoridades que han legitimado recientemente su representatividad electoral por el pueblo venezolano, están promoviendo la mejora de las condiciones de vida de la población venezolana y están intensificando las medidas contra la especulación y la guerra económica. El propósito de estos actos de vandalismo y subversión busca desestabilizar el país y abocar a los venezolanos en una confrontación fraticida.

el PCC expresa su solidaridad con el pueblo venezolano, con el presidente Nicolás Maduro y con el gobierno constitucional de la República Bolivariana de Venezuela, así como con las fuerzas de la revolución bolivariana.


http://www.tiki-toki.com/timeline/entry/239138/Cronologa-de-la-violencia-fascista-en-Venezuela/#vars!date=1999-04-13_23:49:45!