Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Toni Barbarà i Asun García participen a la presentació pública juntament amb representants d'entitats i partits, regidors i exalcaldes locals de l'etapa democràtica
El badaloní centre cívic de La Salut va acollir ahir al vespre la presentació pública del Pacte Local pel Dret a Decidir. Un acte obert a tota la ciutadania que va comptar amb la presència de representants de les entitats i partits signants de l’acord, entre ells EUiA de Badalona, representada pel seu coordinador local, Toni Barbarà, i la portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Asun García (ambdós a la foto). També hi van assistir una cinquantena de regidors i exregidors de l’ajuntament de tota l’etapa democràtica, així com la presidenta del Pacte Local pel Dret a Decidir, l’exalcaldessa socialista Maite Arqué. A més, tots els exalcaldes de Badalona de l’etapa democràtica -Màrius Díaz (batlle entre 1979-1983, PSUC), Joan Blanch (entre 1983-1999, PSC), Maite Arqué (entre 1999 i 2008, PSC) i Jordi Serra (entre 2008 i 2011, PSC)- han mostrat públicament la seva adhesió a l’acord.

El coordinador local d’EUiA, Toni Barbarà, ha declarat que la formació ha estat “part convocant, redactora i impulsora” d’aquest pacte pel dret a decidir amb una posició "nítida i clara, sumant per aquesta reivindicació” més enllà de què “consta i es respecta que persones que encapçalem l’organització som i ens manifestem com a federalistes”.

Font: http://euia.cat/pagina.php?idp=7804