Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.
La Plataforma de Solidaritat DEFENSEM CUBA et convoca a la V JORNADA DE REFLEXIÓ que celebrarà el dia 22 de febrer d´enguany a la Casa de l´ALBA, carrer Liuva 39-45, del Barri de Sant Andreu de Barcelona.

La Plataforma s´adreça a totes les organitzacions que la conformen perque coneixin l´activitat i puguin participar-hi.

Per motius d´organització demanem que les persones integrades a les diferents organitzacions interessades en participar a la jornada, ho comuniquin per correu electrònic a l´adreça: “cuba va” , el més aviat possible.

Tal com es va aprobar a l´assemblea del dia 18 de gener es constituiran tres Comissions de treball :

- la d´organització
- la de la llibertat del 5 herois cubans
- la del bloqueig i posició comú, i la jornada començarà a les 9 del matí i acabarà a les 6 de la tarda.


Demanem una gran participació , doncs aquest any el moviment de solidaritat amb la Revolució Cubana té unes fites importants.

Assistiran a l´activitat la companya IRAIDA GUERRERO, Cònsol de Cuba a Barcelona i RAIMUNDO PINO, responsable de l´ICAP a Espanya.