Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Demà dimecres, 26 de març, a les 19 hores, a Cotxeres de Sants

Demà dimecres tindrà lloc a Sants el debat central entre les dues candidatures que concorren a les eleccions primàries que EUiA celebra per triar la seva o el seu cap de llista a les eleccions europees del proper 25 de maig, que s’integrarà en la llista conjunta d’IU, ICV, EUiA, ANOVA-AGE i altres forces polítiques. Les dues candidatures que participen en aquest procés democràtic a EUiA, ‘Alternativa constituent per Europa’ (que encapçala Núria Lozano), i ‘Confluència per Europa’ (que encapçala Toni Barbarà), exposaran les seves propostes i tot seguit s’obrirà un torn de preguntes que moderarà la coordinadora d’EUiA a Barcelona, Isabel Ribas.

Podeu trobar més informació sobre l’acte i el procés de primàries en aquest enllaç.

RECORDATORI

Què? Acte-debat de les candidatures a les primàries d’EUiA per a les eleccions europees
Quan? Dimecres, 26 de març del 2014, a partir de les set de la tarda.
On? Centre Cívic Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79), 4a planta.