Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.






El dia 15 de Març, el Partit realitzarà l'acte de lliurament de carnets del PCC al Casinet de Hostafrancs , Carrer del Rector Triadó, 53, de Barcelona.

El 19 de gener d'aquest any, es compleixen 10 anys de mort del camarada Josep Miquel Céspedes. És per aquest motiu, que volem en l'Acte de lliurament de carnets, recordar i retre homenatge al camarada que va ser dirigent de la nostra Joventut Comunista i del nostre partit.

També commemorarem al número 1000 del nostre òrgan d'expressió, el diari AVANT. Comptarem amb la presència dels que van ser directors i directores de l'Avant.

En l'Acte, hauran actuacions musicals, poesia, vídeos i intervencions.

És per això, que demanem, et reservis aquest dia 15 de Març, per poder compartir entre camarades fets tan importants en la història dels comunistes de Catalunya.


A partir de les 19.00 h. hauran camarades en el casinet preparant l'acte .



Accés amb Metro:
Linea 1 - Hostafrancs
Linea 3 - Tarragona
Linea 5 - Sants Estació