Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La Unió Europea no es reformable

Entrevista amb João Ferreira, el primer candidat de la CDU PE

Els intents de submissió nacional en curs de la UE representen una forma d'opressió de classe que està sent exercida sobre els treballadors i els pobles, així com un atac a l'inquietant i perillós en la democràcia. Qui, indicant cap a l'esquerra, no s'adonen, o no vol veure, no comprenen un factor decisiu per intervenir en la realitat del nostre temps, girant en la direcció del progrés social - paraules de Joan Ferreira, primer candidat de la CDU , en una entrevista amb Avante! que fa referència a la importància de les eleccions del 25 de maig, adverteix dels perills del federalisme, critica l'adhesió a l'euro i subratlla la necessitat de reforçar el vot CDU per al canvi de direcció en la vida nacional. Segueix llegint