Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.






La candidatura encapçalada per Núria Lozano guanya les primàries d’EUiA a les eleccions europees. Nota d'EUiA.

Amb un 48,69% de participació, la candidatura Alternativa Constituent per Europa ha obtingut un 62,04% dels vots, mentre que la candidatura encapçalada per Toni Barbarà, Confluència per Europa, ha obtingut un 32,23%


A les vuit d’aquest vespre han finalitzat les votacions a les primàries d’EUiA, a les quals han concorregut dues candidatures: , ‘Alternativa constituent per Europa’, encapçalada per Núria Lozano, i ‘Confluència per Europa’ encapçalada per Toni Barbarà.

Amb un cens de 2.298 electors i electores s’han emès 1.119 vots, el que representa un 48,69% de participació. La candidatura encapçalada per Lozano ha obtingut 693 vots (62,04%), mentre que la candidatura encapçalada per Barbarà ha obtingut 360 vots (32,23%). Hi ha hagut un 5,73% de vots en blanc.

La cap de llista d’EUiA a les eleccions europees del proper 25 de maig, s’integrarà en la llista conjunta d’IU, ICV, EUiA, ANOVA-AGE i altres forces polítiques.

Recordem que el pròxim dilluns, a les 17 hores, el coordinador general d’EUiA, acompanyat de Núria Lozano, oferirà una roda de premsa a la seu nacional de la formació (Dr. Aiguader, 10. Barceloneta).