Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Núria Lozano, la cap de llista d’EUiA a les eleccions europees, participa al simposi de SinPermiso sobre Europa




 Divendres a les 17:00 tindrà lloc la taula rodona en què participarà Núria Lozano. La taula obrirà un simposi que tindrà lloc la tarda de divendres i la de dissabte.  Centre Cívic Convent de Sant Agustí (carrer Comerç, 36) Barcelona.

Divendres començarà al centre cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona el simposi sobre Europa de la revista SinPermiso, en el qual participarà la cap de llista d’EUiA a les eleccions europees, Núria Lozano, així com el d’ICV, Ernest Urtasun, i pensadors com Gerardo Pisarello, membre del consell editorial de la revista.

Tots tres participaran a la taula rodona inaugural del simposi sobre ‘L’esquerra i la UE’, en la qual també participaren el polític gallec d’ANOVA Xosé Manuel Beiras i l’acadèmic Antoni Domènech. Aquesta taula inaugurarà una sèrie de debats que tindran lloc divendres i dissabte a la tarda, quan es clausurarà la trobada. El simposi compta amb el suport de la Fundació Pere Ardiaca, la Fundació Nous Horitzons i la Fundació Socialisme sense Fronteres.