Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Avui dimecres, 7 de maig, a les 18 hores, Cambra de Comerç


La , Núria Lozano, al debat de Fem Talent
Avui, dimecres, 7 de maig, a les 18 hores, la candidata número dos d’ICV-EUiA a les europees, Núria Lozano, participarà a un debat, organitzat per Fem Talent juntament amb l'Observatori de la Dona de la Cambra de Comerç de Barcelona, per conèixer les accions i idees previstes en el programa electoral dels partits catalans per la promoció de la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a Europa. Fem Talent és una iniciativa de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que promou la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a l’Economia del Coneixement.

Lozano debatrà amb candidates d’altres partits: Esther Niubó (PSC), Mireia Canals (CiU), Elisabet Nebreda (ERC), i representants de PP i Cs per confirmar. Modera la periodista i investigadora de la UOC, Sílvia Majó
Lloc: Auditori Cambra de Comerç de Barcelona (Avda. Diagonal, 452) Barcelona