Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Organitzacions de Catalunya, d'Euzkadi, França, Portugal han enviat fraternals comunicats i més de una dotzena de organitzacions polítiques catalanes ens acompanyaran en aquest Congrés.



El Partit dels i les Comunistes de Catalunya celebra demà disabte i diumenge el seu 13er Congrés.

Demà dissabte comença el 13er. Congrés del Partit dels i les Comunistes de Catalunya, amb els lemes : “Per la ruptura democràtica. Per l'Unitat dels Comunistes”. El Congrés es celebra a les Cotxeres de Sans amb la presencia de 300 delegats escollits als 43 àmbits de discussió i elecció. El Congrés es celebra en uns moments de creixement de les perspectives de l’esquerra rupturista on el PCC treballa des de fa anys. La seva militància ha estat present, està present, en las accions politiques i socials dels darrers anys , en les plataformes ciutadanes que lluiten contra els desnonaments, per una sanitat i un ensenyament públic i de cualitat, contra la corrupció i per la democràcia, pel sindicalisme de clase, pel dret a decidir, i finalment per l’ unitat dels comunistes a Catalunya.

Una dotzena d’organitzacions politiques catalanes entre elles, IC, PSC, EUiA, PSUC viu, XSUC-S, CCOO, COBAS i altres han confirmat la seva presencia al Congrés dels Comunistes de Catalunya i també una , quinzena de Partits Comunistes del mon han enviat, una salutació al Congrés. SORTU i CUP han enviat fraternals salutacions el 13er. Congrés.

El 13er. Congrés te previst discutir el document de situació, presentat pel Secretari General Joan Josep Nuet, el Document Politic , varies resolucions polítiques i escollir un nou Comité Central.


A partir de les 11 del diumenge dia 20 el Congrés continuarà amb les sessions a portes obertes.