Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El sepeli i comiat serà demà dimecres 15 d'octubre al Tanatori de Terrassa a les 16.00 h.



Ha mort el camarada RICARDO SEGARRA ALSINA als 48 anys d'edat, militant del PCC, d'EUiA i secretari general del Sindicat Comarcal de CCOO. del Vallès Occidental de Construcció i Fusta. Era també membre del comitè d'empresa de COMSA. Ricardo patia des de fa un any una greu malaltia

Ha sigut un bon company i un bon camarada, lluitador i defensor del poble treballador i destacat per la seva lluita en el sindicalisme de classe. Camarada exemplar, present en totes les manifestacions i convocatòries reivindicatives i solidàries.

Avui dimarts a partir de les 12.00 h podreu acomiadar-lo al tanatori de Terrassa, sala 7. El sepeli i comiat serà demà dimecres 15 d'octubre al mateix tanatori a les 16.00 h.

Esteu tots convidats al comiat del camarada Ricardo



14/10/2014