Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Els comunistes del PCCO (Congo) celebren el 1r de Maig a Kinshasa.
Publiquem extractes del discurs de BOSWA ISEKOMBE Sylvère Secrétaire Général del Partit Comunista Congolès:

"Avui, 1 de maig de 2011, data en què el món celebra la festa del 1 de Maig ens reunim per per celebrar aquest esdeveniment.

De fet, els combatents d'avantguarda que lluiten desinteressadament pels interessos de les masses treballadores a la victòria en una causa comuna i per a la construcció de una societat de harmonia al Congo, al nostre país.

El PCCO continua la tradició gloriosa de l'heroica lluita de les classes duta a terme pel nostre poble contra el tràfic d'esclaus al segle quart, la lluita revolucionària contra dels esforços colonialista sota el lideratge del company i heroi Patrice Emery Lumumba, el nostre gran líder.

L'alta resistència contra el neocolonialisme, que va portar a la victòria contundent de 17 de maig de 1997 sota la direcció del gran lluitador Mze Laurent Désiré Kabila, el nostre segon heroi nacional per no parlar de les accions de protesta i de gran moviment realitzat pels nostres dos màrtirs Kimbangu Simon i Pierre Mulele .

El PCCO vol perpetuar el marxisme-leninisme. les idees marxistes i els principis que permeten a totes les classes explotades resoldre la contradicció principal i fonamental que neix amb la història de l'home en la terra que, va dir, "el fruit del treball ha de tornar a aquest treball i no al que no treballa. "

Així, la ideologia dels temps moderns no és una ideologia que té certa influència en alguns grups d'homes. Així que la corrent ideològic principal que proporciona respostes als problemes fonamentals plantejats pel temps i assenyala el camí cap endavant per als treballadors que constitueixen la força principal en el moment. Aquesta ideologia ha de reflectir les aspiracions de les masses i guia de l'evolució
del temps

Per qui votar per a president? Aquí PCCO s'uneix al camp de les forces constructives al voltant de Joseph Kabila. Perquè, col.locant en el camp de l'oposició a Joseph Kabila vol dir ajudar a perpetuar el neocolonialisme i ajudar a bloquejar el procés de modernització .
Quines són les tasques dels comunistes en la base, en els municipis i territoris?
Els Comunistes a la base formen part dels seus grups de base o organismes locals, regionals o nacionals . Ells defensen la posició del seu partit i participan en les campanyes llançades pel partit nacional o provincial.

Altre tasca és contribuir a la creació del poder popular a qualsevol nivell en què viuen.
Quin és l'objectiu final de PCCO? És la lluita per una societat sense explotació de l'home per l'home. Per aconseguir aquest objectiu es requereixen els mitjans de producció està molt desenvolupada a tot el món i en tot el país ia tot el país en el món és la gent que està en el poder i no les classes explotadores.

PCCO també lluita per la solidaritat internacional entre els treballadors de tots els països, de manera que la lluita PCCO per a l'evolució del progrés a un món més just o la majoria de la gent veu millorada la seva sort....."

Etiquetes de comentaris: ,