Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El pròxim dissabte, 7 de maig, a la plaça de l'Església

MIRALLES AL VERMUT DE CAMPANYA D'ALTERNATIVA ALTAFULLA

El pròxim dissabte, 7 de maig, a les 12 hores, el coordinador general d'EUiA i vicepresident del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, participarà al vermut de campanya d'Alternativa Altafulla. El candidat a l'alcaldia, Fèlix Alonso, presentarà el programa de Cultura i respondrà a les preguntes dels veïns i veïnes. L'acte públic comptarà amb l'actuació del grup de jazz Quator Renaissance.

Lloc: Plaça de l'Església d'Altafulla


El pròxim dissabte, 7 de maig, a les 19 hores, a la Unió Calafina

MERCÈ CIVIT A L'ACTE DE CAMPANYA D'ICV-EUiA DE CALAF

El pròxim dissabte, 7 de maig, a les 19 hores, la portaveu d'EUiA i diputada d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, intervindrà a l'acte de campanya d'ICV-EUiA de Calaf (Anoia) per donar suport a l'alcaldable de la coalició roig i verda, Joan López.

Lloc: Unió Calafina (Avinguda de la Pau, 30) Calaf

El pròxim dissabte, 7 de maig, a les 21 hores, a l'escola Fray Luis de León

MIRALLES AL SOPAR DE CAMPANYA D'ICV-EUiA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

El pròxim dissabte, 7 de maig, a les 21 hores, el coordinador general d'EUiA i vicepresident del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, intervindrà al sopar de campanya de la coalició roig i verda a Santa Coloma de Gramenet, on també parlaran la diputada Dolors Camats i el cap de llista colomenc, Siscu Sánchez.

Lloc: Escola Fray Luis de León (c/ Sant Joaquim, 91-93, entrada per l'Avinguda Santa Coloma) Santa Coloma de Gramenet



El pròxim diumenge, 8 de maig, a les 12 hores, a la plaça Lluís Companys

MIRALLES, CAYO LARA I HERRERA INTERVINDRAN AL MÍTING D'ICV-EUiA A L'HOSPITALET AMB EL CANDIDAT, ALFONSO SALMERÓN
El pròxim diumenge, 8 de maig, a les 12 hores, el coordinador general d'EUiA i vicepresident del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, i el coordinador federal d'Izquierda Unida, Cayo Lara, intervindran al míting de campanya d'ICV-EUiA a l'Hospitalet de Llobregat, acompanyant el candidat, Alfonso Salmerón. També parlarà el secretari general d'ICV i president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera.

Lloc: Plaça Lluís Companys (Avinguda Carrilet amb Rambla Marina) L'Hospitalet de Llobregat

El pròxim diumenge, 8 de maig, a les 17.30 hores, a la plaça del Doctor Robert

MIRALLES A L'ACTE DE CAMPANYA D'ICV-EUiA DE SABADELL


El pròxim diumenge, 8 de maig, a les 17.30 hores, el coordinador general d'EUiA i vicepresident del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, intervindrà a l'acte de campanya d'ICV-EUiA de Sabadell, juntament amb el secretari general d'ICV i president del grup parlamentari de la coalició, Joan Herrera, i l'alcaldable sabadellenca, Carme Garcia.

Lloc: Plaça del Doctor Robert. Sabadell


El pròxim diumenge, 8 de maig, a les 18 hores, a l'auditori Mercè Rodoreda

MERCÈ CIVIT A L'ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA D'ICV-EUiA DE SANT JOAN DESPÍ


El pròxim diumenge, 8 de maig, a les 18 hores, la portaveu d'EUiA i diputada d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, intervindrà a l'acte de campanya d'ICV-EUiA de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) per donar suport a l'alcaldable de la coalició roig i verda, Elena Embuena.

Lloc: Auditori del centre cultural Mercè Rodoreda (c/ Major, 69) Sant Joan Despí.

El pròxim dilluns, 9 de maig, a les 11.30 hores, al centre cívic García Nieto

RODA DE PREMSA DE MIRALLES I HERRERA AMB EL CANDIDAT D'ICV-EUiA DE CORNELLÀ, ARNAU FUNES

A les 12.30 hores es reuniran amb la direcció comarcal de CCOO i a les 14 hores dinaran amb sindicalistes del Baix Llobregat


El pròxim dilluns, 9 de maig, a les 11.30 hores, el coordinador general d'EUiA i vicepresident del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, i el secretari general d'ICV i president del grup parlamentari de la coalició, Joan Herrera, oferiran una roda de premsa al centre cívic García Nieto de Cornellà (Mossèn Andreu, 13-19) amb el candidat de la coalició a la localitat, Arnau Funes. Posteriorment, a les 12.30 hores, es reuniran amb la direcció de CCOO del Baix Llobregat a la seu comarcal, ubicada a Cornellà (Carretera d'Esplugues, 68).

A les 14 hores, Miralles, Herrera i Funes dinaran amb sindicalistes del Baix Llobregat.


El pròxim dilluns, 9 de maig, a les 17 hores, al CAP de La Mina

RODA DE PREMSA DE GASPAR LLAMAZARES, NÚRIA BUENAVENTURA I JORDI MIRALLES AMB EL CANDIDAT D'ICV-EUiA DE SANT ADRIÀ, GREGORIO BELMONTE

Els diputats d'IU i ICV-EUiA al Congrés i el coordinador general d'EUiA i diutat al Parlament defensaran el sistema públic de Salut i posteriorment, a les 18 hores, participaran a la concentració contra les retallades a la plaça de la Vila

A les 19 hores, Llamazares i Belmonte oferiran un acte sobre "Salut i política local" a la Biblioteca municipal

El pròxim dilluns, 9 de maig, a les 17 hores, el coordinador general d'EUiA i vicepresident del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, i l'alcaldable de la coalició a Sant Adrià de Besòs, Gregorio Belmonte, juntament amb el diputat d'Izquierda Unida, Gaspar Llamazares, i la diputada d'ICV-EUiA al Congrés, Núria Buenaventura, oferiran una roda de premsa en defensa del sistema públic de Salut que tindrà lloc al CAP de La Mina (c/ del Mar, s/n).

Posteriorment, a les 18 hores, Llamazares participarà amb el candidat Belmonte a la concentració contra les retallades convocada pels treballadors i treballadores de Salut a la plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs. També hi assistirà la portaveu d'EUiA i diputada, Mercè Civit, que recentment es va reunir amb el comitè d'empresa de l'hospital de Can Ruti, que seran a la concentració.

Finalment, a les 19 hores, Llamazares i Belmonte oferiran una xerrada sobre "Salut i política local" a l'Ateneu Adrianenc (Andreu Vidal, 7) Sant Adrià de Besòs


El pròxim dilluns, 9 de maig, a les 19 hores, al Bravium Teatre

MIRALLES A L'ACTE DE CAMPANYA D'ICV-EUiA DE REUS


El pròxim dilluns, 9 de maig, a les 19 hores, el coordinador general d'EUiA i vicepresident del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, intervindrà a l'acte de campanya d'ICV-EUiA de Reus, juntament amb el secretari general d'ICV i president del grup parlamentari de la coalició, Joan Herrera, i l'alcaldable reusenc, Ernest París.

Lloc: Bravium Teatre (c/ de la Presó, 13) Reus .

El pròxim dimarts, 10 de maig, a les 19 hores, al teatre El Magatzem

CIVIT A L'ACTE DE CAMPANYA D'ICV-EUiA DE TARRAGONA

La portaveu d'EUiA i diputada, Mercè Civit, intervindrà a l'acte de campanya de la coalició ICV-EUiA a Tarragona, juntament amb el secretari general d'ICV i diputat, Joan Herrera, i l'alcaldable Arga Sentís.

Lloc: Teatre El Magatzem (c/ de Reding amb Fortuny)

Etiquetes de comentaris: