Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Nota de premsa de CCOO on informa del principi d'acord assolit a Derbi. Aquesta nit, el comitè d’empresa i la direcció de les plantes de Derbi (Nacional Motor i Piaggio SPA sucursal España) han arribat a un principi d’acord, amb la mediació de la Inspecció de Treball, amb el qual s’aconsegueix evitar el tancament anunciat de les plantes productives de Martorelles i Piaggio assumeix el compromís de buscar una solució que garanteixi la continuïtat de l’activitat productiva de les factories vallesanes.

Aquest migdia, els treballadors i treballadores de Derbi han ratificat per unanimitat, en assemblea, el principi d’acord.

L’acord recull el compromís de la multinacional de mantenir la producció de motocicletes a Martorelles fins al 30 de juliol de 2012 i de buscar, durant aquest període, una alternativa industrial per donar continuïtat a l’activitat, sense descartar l’elaboració d’una estratègia pròpia de continuïtat, ja sigui per a la fabricació de motocicletes o altres components. A més a més, preveu que qualsevol ajust de la plantilla a les necessitats productives de Derbi es farà mitjançant mesures no traumàtiques per als treballadors i treballadores.

Aquest acord també inclou un pla de prejubilacions, per als treballadors que tinguin complerts els 55 anys en data del 30 de setembre d’aquest any, en les mateixes condicions establertes en els acords de desembre de 2009 i del qual es beneficiarien 25 treballadors.
http://www.blogger.com/img/blank.gif
La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya valora positivament la consecució d’aquest acord, que ha permès la retirada de l’ERO i evitar el tancament i la pèrdua de més de 200 llocs de treball de les plantes de Martorelles. La FI.CCOO.CAT adverteix la multinacional Piaggio que vetllarà pel compliment dels compromisos adquirits i s’assegurarà que desenvolupi els plans per garantir la continuïtat de l’activitat de les plantes de Martorelles. La noticia a la web de CCOO