Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Els miltants del Partit Comunista de Sudan són, una altra vegada, l'objectiu de repressió perpetrat pel govern del seu país. D'altra banda i per quarta vegada en uns pocs mesos, el diari 'Al midan' ha sigut tancat.
El Partit Comunista del Líban condemna, una vegada més, les campanyes de repressió que pateix el Partit dels màrtirs, com ara Mahjoub Abdel-Khalek i Al-Chaafii Ahmad Al-Sheikh > sense oblidar el paper del partit per la independència de Sudan i su liberació del colonialisme i la dictadura.
El PC del Lìban afirma la seva solidaritat amb la direcció i els activistes del PC de Sudan en el combat que dur a terme conjuntament amb altres forces democràtiques de Sudan per tal de recuperar la llibertat d'expressió i anar cap als canvis necessaris.
El PC del Lìban crida a tots els del Partit Comunistes i de'esquerres en el món àrab ien el reste del món a fer sentir la seva veu i expressar, per tots els mitjans, la seva solidaritat amb el Partit Comunista de Sudán.
El Comitè de relacions internacionals del PCL