Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Nota de premsa de CCOO. Amb la participació de CCOO de Catalunya la setmana vinent, del 4 al 8 de juliol, tindran lloc les setenes jornades de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), a la Sala de Brigadistes de la seu d’UGT (Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona).

La inauguració serà dilluns a les 12 h i comptarà amb la presència de Josep M. Romero, secretari de Formació Sindical i Cultura de CCOO de Catalunya qui, a més, moderarà dimarts 5 de juliol a la tarda, una xerrada sobre Toni Judt.

Per una altra banda, dimecres, 6 de juliol, a les 12 h, la coordinadora nacional d’Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya, Tània Pérez, participarà en un debat sobre l’atur juvenil.

Per a més informació:
Josep M. Romero, secretari de Formació Sindical i Cultura de CCOO de Catalunya.
Tel. 649 432 554

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 1 de juliol de 2011


agenda

Inauguració UPEC: dilluns 4 de juliol. 12 h

‘Una mirada a Toni Judt’: dimarts 5 de juliol. 18.30 h

Atur juvenil: fracàs individual o fracàs social. 6 de juliol. 12 h