Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



El coordinador general d’EUiA i diputat diu que la seva formaciócontinuarà treballant “perla confluència de totes les forces i persones de l’esquerra alternativa,transformadora i ecologista, a Catalunya i a Espanya”

Davant l’avançament deles eleccions generals amb data fixada pel pròxim 20 de novembre, elcoordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, ha situat avui queel repte de la seva formació consistirà en “continuar treballant per la confluència i la unitat de totes les forces i persones de l’esquerra alternativa, transformadora i ecologista, a Catalunya i a Espanya.”

Miralles ha senyalat que“per a contribuir a frenar l’avenç de la dreta cal “promoure confluències des d’IU amb d’altres formacions polítiques, creadorsd’opinió, sindicalistes, joves, persones del món de la cultura,l’ecologisme...” amb l’objectiu d’oferir “un programa per a la quotidianitat que doni respostes possibles icompartides a la crisi” i que ofereixi també “valors i horitzons decanvi en la política, obertura a l’esquerra i aprofundiment de la democràcia”,tal i com va aprovar el Consell Nacional d’EUiA el juliol passat.

En aquesta línia, elcoordinador general d’EUiA i vicepresident del grup parlamentarid’ICV-EUiA ha insistit que “cal ampliar i fer més forta la nostracoalició a Catalunya i ampliar la coalició amb IU a Espanya. Ambdues coses són necessàries”, ha conclòs.

De la web de euia.cat