Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




Acte públic: Contra el feixisme
Per la democràcia · Per la convivència en la diversitat
Plaça Sant Jaume, Barcelona
Diumenge 2 d’octubre · 18h
Convoca: Unitat contra el feixisme i el racisme
“Plataforma per Catalunya”, organització dirigida pel franquista confés, Josep Anglada, ha convocat una concentració a la Plaça Sant Jaume, Barcelona, el diumenge 2 d’octubre al matí.
Amb el nostre acte unitari a la tarda, demostrarem el nostre rebuig vers PxC, i també vers el fet que les autoritats hagin donat permís per celebrar un acte feixista al centre de
Barcelona.
Amb aquest acte, comencem la feina d’evitar que un franquista com l’Anglada es converteixi en diputat al congrés espanyol, a les eleccions del proper 20-N.



Més informació i per adherir-t’hi: info@unitatcontraelfeixisme.org · http://www.facebook.com/unitatcfr · http://unitatcontraelfeixisme.org · Twitter @UnitatvsRacisme