Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




Un any més la Festa d'Avante, la festa del Partit Comunista Portuguès. Aquest any amb el lema "Obrir camins per a una societat més justa". Com és tradicional Jerónimo de Sousa, Secretari General del PCP va parlar als participants en el montatge de la Festa d'Avante.

Jerónimo de Sousa va fer una salutació als participants en el montatge de la trenta-cinquèna Festa d 'Avante!', va destacar la importància d'aquesta iniciativa cultural i política en l'escena nacional, destacant les mes de 6300 col.laboracions , un major nombre d'els darrers 2 anys. Com en anys anteriors el Partit dels i les Comunistes de Catalunya I els Colectius de Jóves Comunistes han instal·lat un estand en 'espai internacional on donen a conèixer la nostra gastronomia, sempre agraït en aquest tipus d'esdeveniment, oferint la literatura, documentació i materials de la propaganda dels i les comunistes de Catalunya. El secretari general de la PCC, Joan Josep Nuet també, és present a la Festa d'Avante 2011, juntament amb altres comunistes de les delegacions internacionals.

Etiquetes de comentaris: , ,