Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Barcelona, 28 de Setembre de 2011

Ja són coneguts per tothom els intents del Regne del Marroc per intentar desacreditar les justes demandes del poble sahrauí, que no són altres que les reconegudes per multitud de resolucions de la ONU i per la comunitat internacional: el seu dret a l’autodeterminació i a la independència.

Ens sembla molt sospitós que a pocs dies de la celebració de les sessions de la Comissió de Descolonització de la ONU, els ocupants marroquins, promoguin i permetin les agressions incontrolades dels colons marroquins contra els habitants sahrauís de la ciutat de Dajla.

Denunciem la mort del jove sahrauí, Maichan Mohamed Lamin Lahbib, apallissat per colons marroquins i d’altres 6 persones com a producte d’aquesta violència incontrolada i permesa per la policia marroquina.

Denunciem que amb aquests atacs, es vol atemorir la població sahrauí, víctima, ja siguin nens o nenes o població en general, d’una violència que no discrimina persones, objectes o cases i que sobretot es dirigeix a intentar desacreditar la lluita d’aquest pobles.

Des del Marroc, es fan córrer versions contradictòries i falses que tenen com a objectiu desacreditar les persones compromeses amb la lluita del poble sahrauí i en última instància volen mostrar-se com a víctimes de la violència que han desencadenat ells mateixos.

Volem denunciar aquesta violència, aquestes morts i aquestes intencions. Però sobretot, volem contribuir a l’enfortiment de la lluita del poble sahrauí i recolzar totes aquelles iniciatives que els acostin a la llibertat i a la independència.

És per tot això, des de la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí us convoquem davant del Consolat del Marroc a Barcelona, el proper divendres 30 de setembre a les 19.30 hores de la tarda (c/ Diputació 68 cantonada c/ Rocafort de Barcelona), per tal de denunciar la situació que pateixen els sahrauís a la ciutat de Dajla i tal com ells mateixos voldrien, també us convoquem per tal de mostrar el nostre recolzament a la lluita dels sahrauís.

Us hi esperem!!!

SÀHARA LLIURE!!!

Federació ACAPS