Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Nota de premsa d'EUiA. El pròxim dissabte, 1 d’octubre, a l’INEFCde Montjuïc EUiA CELEBRA L’11a EDICIÓ DE LA SEVA FESTA ANUAL El míting, que tindrà lloc després del sopar, el presentarà el candidat de la formació, Joan Josep Nuet, i intervindran el coordinador federald’IU, Cayo Lara, i el coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles

El pròxim dissabte 1 d’octubrecelebrem la nostra Festa de nou a l’INEFC a Montjuïc, l’activitatanual més important d’EUiA, un espai de trobada del conjunt del’afiliació i els amics i amigues de la formació per gaudir junts de lesvariades activitats i del sopar fraternal, així com per compartir les nostrespropostes polítiques.



PROGRAMA



09.30h 4a Edició dela cursa-caminada Lluís Companys



La Festa s’iniciarà el matí dedissabte amb la cursa-caminada Lluís Companys,que enguany arriba a la 4a edició i que comptarà amb 500 participants.Organitzada per la Fundació L’Alternativa dins la línia de treball de recuperació de la Memòria Democràtica, iniciada el 2006. Es tractad’una activitat esportiva i culturalque ret un triple homenatge: a l’Olimpíada Popular projectadaa Barcelona per al 1936, organitzada com a resposta a l’Olimpíada deBerlín; a les persones que van haver de fugir de la repressió franquista i ales que van lluitar per la reconquesta de les llibertats democràtiques,inclosos els atletes olímpics que van acabar unint-se a les files republicanes;i al President de la Generalitat de Catalunya, qui a més de comprometre’samb el projecte, va ser represaliat i mort pel feixisme, precisament pel seucàrrec institucional democràtic i republicà i pel seu ideari catalanista iprogressista. Aquest any tornarem a comptar amb l’exposició ‘Els Jocs Oblidats’, cedida el2010 pel Memorial Democràtic, amb explicacions i imatges sobrel’Olimpíada Popular.



La caminada (100 participants)començarà a les 9.30 del matí i la cursa (500 participants), a les 10h. El recorregut serà de 7 quilòmetres i s’entraràa l’Estadi Lluís Companys.

Lliurament depremis a les 11.30 h.

12.00h Contacteinformatiu de Jordi Miralles

16.00hTorneig d’escacs d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA

AlternativaJove-Joves d’EUiA organitzaran el 3er Torneig d’escacs ‘DavidRaya’ (partidesràpides amb un màxim de 60 participants). El torneig es farà a 8 o 9 rondes (segons els jugadorsinscrits) i les partides seran de 5 minuts per jugador.

19,00h Taularodona: ‘Fem front a les retallades. Defensem els nostres drets’

Intervindran:

Vicenç Navarro, catedràtic de Polítiques Públiques ala UPF

Joan CarlesGallego, secretarigeneral de CCOO de Catalunya

Isabel Ribas, coordinadora d’EUiA deBarcelona i regidora

David Fernández, periodista i activista delsmoviments socials

Modera: Fèlix Alonso, periodista i alcalde d’Altafulla(Alternativa Altafulla)

21.00h El sopar

Aquest any hem encarregat laconfecció del sopar de la Festa –previst per a 700 persones- a la Fundació Futur, que a més d’estarcompromesa en la reinserció de persones en risc d’exclusió social,serveix un càtering saludable amb productes ecològics i també de comerç just, amés d’utilitzar materials compostables.


22.30hMíting amb el coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, i el coordinador federal d’IU, Cayo Lara –presentarà el candidatd’EUiA a les generals, Joan Josep Nuet-, i entrega del Premil’Alternativa (demà us comunicarem els 3 premiats)

Recordem que el nostreguardó anual voldistingir la trajectòria, l'ideari i les accions d'organitzacions, moviments ipersones compromeses amb politiques progressistes. Les propostes són a títolindividual o de les assemblees d’EUiA.

23.00hChill Out (copes i música a la terrassa de l’INEFC)