Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Ha mort l'actor i doblador Jordi Dauder. L'actor català ha mort als 73 anys a Madrid. Jordi Dauder estava dotat d'un gran talent que va desenvolupar en diverses facetes: actor de cinema, de televisió, de teatre, doblador, novel·lista, poeta i narrador en importants recitals.

La cultura catalana i espanyola perd un dels seus grans exponents. Però també l’escena política i social perd un dels seus grans defensors dels drets del poble, un home d’esquerres que fins fa pocs dies, ja molt malalt, encara estava amb els indignats i les indignades a la Plaza del Sol de Madrid, mostra evident que mai no es va deixar intimidar i que sempre va estar al costat de la lluita pels valors de l’esquerra, en definitiva, els drets humans.