Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Foto: Protestes del 19J, Barcelona.

Davant 4000 delegats de la UGT, el Col·lectiu Inflexió fa una intervenció per explicar, segons els seus punts de vista, la situació actual de resposta davant la retallada social, de drets laborals i drets democràtics.

Us recomanem la lectura del text. A continuació citem part del seu contingut:

"És obligatòria una lectura històrica sobre el moment en què estem, saber el que està passant i veure com podem actuar.
En primer lloc, perquè hem de tenir molt clar que mirant enrere, valorem millor el què tenim i el que podem perdre (...)

En segon lloc, hem de fer una lectura històrica, per entendre que estem novament en un punt clau en la història (...) Les mobilitzacions poden adoptar moltes formes, però implicar-se i afrontar la realitat social passa per assumir les reflexions com a pròpies (...) Ara mateix el cicle de protestes es manté; té alt-i-baixos com tota evolució, però no deixa de ser-hi i en bona mesura dependrà de tots i totes que pugui aspirar també a la transformació. (...) No podem deixar en mans dels amos dels mercats la política, ni els diners, ni tot allò amb el que ens guanyem la vida i la portem endavant. (...) Assumir la derrota del pacte social de postguerra implica necessàriament plantejar-se horitzons polítics, prendre posicions amb una certa radicalitat sobre els drets que es defensen (...) Què passa amb una important majoria, sobretot joves, que estan a l’atur o no tenen centre de treball? (...) Com organitzem una resposta unitària sindical? Una aposta radicalment democràtica, que eviti la competència entre treballadors i treballadores? (...) Necessitem respostes a aquestes preguntes! Estem amb vosaltres!

Etiquetes de comentaris: , , ,