Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


MARK WEISBROT*

El darrer diumenge Cristina Fernández de Kirchner va ser re-electa com a Presidenta de l'Argentina sense problemes, tot i haver patit bastant hostilitat per part dels mitjans de comunicació i poderosos interessos econòmics durant la major part de la seva presidència.

Sí, és per l'economia. Encara que fa nou anys Argentina es va negar a pagar 95 $ mil milions de deute extern i va ignorar les exigències del Fons Monetari Internacional (FMI), li ha anat extraordinàriament bé a la seva economia.

(Continua llegint l'article sencer aquí)

*Mark Weisbrot és codirector del Center for Economic and Policy Research (CEPR), a Washington, D.C. Doctorat en economia per la Universidat de Michigan. És també president de la organització Just Foreign Policy.

Etiquetes de comentaris: , , ,