Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


L'acte de lliurament, el 2 de novembre El periodista Xavier Vinader Sánchez, Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i col·laborador habitual de Casa Amèrica Catalunya, rebrà el dimecres 2 de novembre la Medalla de la Ciutat de Sabadell al Mèrit Periodístic en reconeixement al seu compromís com a ciutadà i per la lluita pel dret a la llibertat d’expressió. L’acte, en el qual hi participarà la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, es celebrarà el 2 de novembre a les 7 de la tarda, al Teatre Principal de Sabadell (carrer de Sant Pau, 6). Una seixantena d’entitats de la ciutat s’han adherir a aquest reconeixement, impulsat per la Comissió Xavier Vinader constituïda sota l’empara de la Fundació Bosch i Cardellach.Informació de la web de Casa América