Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



T'informem que demà dissabte 12 de novembre es realitzarà l'acte central de la campanya electoral de les Generals de la coalició ICV-EUiA. 
A l'esmentat acte comptarem amb la intervenció entre altres: Joan Coscubiela, cap de llista de la coalició per Barcelona Joan Josep Nuet, S.G. del PCC, i núm.3 de la llista per Barcelona 
L'acte tindrà lloc a les Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79, de Barcelona) a partir de les 11:00h, i hi podeu accedir en metro (L-1 i L-5 estació Plaça de Sants), autobusos 30, 56, 57 i 157, i teniu també una estació de bicing als voltants. 
També us volem recordar que per als diversos actes de la campanya a cada localitat o barri podeu consultar l'AGENDA ROJA del nostre lloc web (www.pcc.cat).


PARTIT DELS I LES COMUNISTES DE CATALUNYA