Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Com es presenta l’esquerra tranformadora a aquestes eleccions? La situació de crisi, atur, precarietat laboral i de retallades a la sanitat, l’educació i els serveis socials requeria la màximaunitat per fer front als poderosos que han generat la crisi i no volen pagar-la.Per això s’ha creat una coalició de 13 partits polítics de l’esquerra alternativa i ecologista on hi són: IU, ICV, EUiA, Chunta Aragonesista, Batzarre de Navarra, La Confederación Verde i 4 partits Verds de Castella i LLeó, València, Catalunya, i Madrid, socialistes d’esquerres d’Extremadura i Canàries i d’altres. A Catalunya hem reeditat la coalició ICVEUiA, que representa l’esquerra ecologista amb caràcter nacional.Llegir l'entrevista amb Joan Josep Nuet