Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El cap de llista d’ICV-EUiA, Joan Coscubiela, s’ha reunit avui amb els secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, trobada que també han compartit amb el número 3 de la coalició per Barcelona, Joan Josep Nuet, i els dirigents d’ICV i EUiA, Joan Herrera i Jordi Miralles. A primera hora del matí, Coscubiela ha lliurat als caps sindicals un Pla d’Austeritat Alternativa que evita les retallades de drets socials i que suposaria un estalvi de 11.867 milions d’euros per any i que després presentarà també als empresaris durant una conferència al Cercle d’Economia. Amb tot, Coscubiela vol demostrar que és possible una altra forma d’estalviar, “basada en la racionalitat econòmica i ecològica i la sensibilitat social”. “Nosaltres proposem una austeritat al servei de la majoria, retallant els privilegis de la minoria”, ha sentenciat. Seguir llegint.