Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La coalició roig i verda fa una crida a tots els indecisos i als decebuts amb les polítiques de Zapatero a optar per l'alternativa i Coscubiela i Nuet presenten la seva candidatura com l’única esquerra creïble El candidat d'ICV-EUiA, Joan Coscubiela, ha comparegut avui acompanyat del número 3 de la candidatura, Joan Josep Nuet i dels directors de campanya tant d'ICV com d'EUiA, Marc Rius i Irene Aldabert, per presentar la campanya de la coalició per aquestes eleccions generals del 20 de novembre. "...I a sobre hem de callar?" és el lema, en forma de pregunta, que ICV-EUiA llança al carrer emplaçant a la ciutadania a moure's el 20 de novembre i anar a votar. Segons ha explicat Nuet, aquest lema “dóna molt de sí i li traurem suc al llarg de la campanya, perquè tenim idees i valentia política”. Per al candidat d’EUiA, “el 20-N és la primera estació d’un procés per a construir l’alternativa per sortir de la crisi”. Nuet també ha senyalat que el referèndum anunciat per Papandreu a Grècia o l’esfondrament de la Borsa demostren que “els mercats no poden aturar la democràcia” i ho ha considerat “una lliçó per mobilitzar el vot el 20-N” i després de les eleccions “continuar la lluita.” Llegir més.