Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



NUET PARTICIPARÀ A L’ACCIÓ D’EUiA I ACCIÓ JOVE CONTRA L’EUROPA DELS MERCATS



Es tracta d’una iniciativa comuna del Partit de l’Esquerra Europea que tindrà lloc a diversos països per reivindicar una Europa social, de drets de ciutadania i en defensa dels serveis públics



Avui divendres, 18 de novembre, a les 12 hores, EUiA i Alternativa Jove-Joves d’EUiA durant a terme una acció reivindicativa davant l’oficina de la Unió Europea a Barcelona. Es tracta d’una acció comuna del Partit de l’Esquerra Europea (PEE) -del que EUiA en forma part-, que tindrà lloc a diferents països de la UE. Una iniciativa mobilitzadora i de denúncia de la Europa dels mercats que està patint la ciutadania i amb la qual el PEE i EUiA volen reivindicar un altre model d’Europa, social i amb drets.



A l’acció hi participarà Joan Josep Nuet, dirigent d’EUiA i candidat número 3 d’ICV-EUiA per Barcelona a les generals del 20-N. L’acompanyaran el responsable d’Europa de la formació, Antoni Barbarà, i la responsable de Solidaritat, Pau i Moviments Alternatius, Àngels Tomás, ambdós membres del secretariat del PEE. També hi serà present la coordinadora d’Alternativa Jove i candidata, Lorena Vicioso.



Lloc: Oficina de la UE a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90, entre Provença i Mallorca. Davant de la Pedrera)

GABINET DE PREMSA
Esquerra Unida i Alternativa